Πληροφορίες Παράδοσης

Τρόπος αποστολής

Η redm.gr αποστέλλει τα προϊόντα της παραγγελίας σας άμεσα και υπεύθυνα σε όλη την Ελλάδα την Κύπρο και τη Βουλγαρία. Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με τον τρόπο καθώς και τον τύπο, το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων. Η redm.gr έχει αυτόματο σύστημα υπολογισμού κόστους μεταφορικών. Κατά τη διάρκεια της παραγγελίας και πριν αυτή ολοκληρωθεί ενημερώνεστε αυτόματα, από το σύστημα, για τα έξοδα αποστολής ανάλογα με τη διεύθυνση στην οποία θέλετε να παραλάβετε τα προϊόντα. Το ελάχιστο κόστος μεταφορικών είναι 2,10€ χωρίς τους φόρους. Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 2-10 εργάσιμων ημερών ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Υπάρχει μικρή πιθανότητα η διαθεσιμότητα των προϊόντων να μην είναι αυτή που εμφανίζεται στο site λόγω λάθους του προμηθευτή ή της αποθήκης μας. Σε μια τέτοια περίπτωση ή αν για λόγους ανωτέρας βίας (απεργία, κακοκαιρία κλπ.) δε γίνεται να εκτελεστεί η παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να βρούμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο εξυπηρέτησής σας.

ΕΛΛΑΔΑ

Η αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας γίνεται ανάλογα με το βάρος, τον όγκο και την επιλογή που κάνατε είτε με εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS COURIER, COMVOS EXPRESS) είτε με μεταφορική εταιρεία. O χρόνος παράδοσής τους θα διαμορφώνεται από 4 έως 10 εργάσιμες μέρες. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής εταιρείας ταχυμεταφοράς αν αυτό εξυπηρετεί τη καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Παράδοση από μεταφορικές εταιρείες

Το προϊόν παραδίδεται επί πεζοδρομίου. Η τιμή ισχύει για τις πρωτεύουσες των νομών και τα μεγάλα αστικά κέντρα. Για τις υπόλοιπες περιοχές θα ενημερώνεστε άμεσα για οποιαδήποτε πρόσθετη χρέωση είναι απαραίτητη ώστε η παράδοση να γίνει στη διεύθυνση αποστολής που έχετε επιλέξει.

Στην περίπτωση που επιλέξετε το προϊόν να παραδοθεί από μεταφορική εταιρεία δεν ισχύει η αντικαταβολή. Σε αυτή την περίπτωση οι επιλογές πληρωμής της παραγγελίας είναι : paypal ή κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς στον παρακάτω τραπεζικό Λογαριασμό : GR79 0171 9090 0069 0913 7627 876 – BNF GREEN TECHNOLOGIES LTD

 

ΚΥΠΡΟΣ

Τα προϊόντα παραδίδονται σε όλη την Κύπρο με εταιρεία ταχυμεταφορών για παραγγελίες συνολικού βάρους ως 20kg ή με μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες άνω των 20kg. Στην περίπτωση της μεταφοράς από μεταφορική εταιρεία το προϊόν παραδίδεται επί πεζοδρομίου. Ο χρόνος παράδοσης τους θα διαμορφώνεται από 4 έως 10 εργάσιμες μέρες.

Τα δυσπρόσιτα σημεία είναι οι περιοχές εκτός πόλεων που δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση. Τα προϊόντα θα πηγαίνουν στο κοντινότερο κατάστημα στην διεύθυνση που θα δώσει ο πελάτης και η παραλαβή θα γίνεται από εκεί. Υπάρχουν 70 σημεία παραλαβής σε όλη την Κύπρο.

 

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Tα προϊόντα παραδίδονται σε όλη τη Βουλγαρία με την εταιρεία ταχυμεταφορών Leo Express.

Ο χρόνος παράδοσής τους θα διαμορφώνεται από 4 έως 10 εργάσιμες μέρες.